Student

På Midroc kan vi erbjuda dig som studerar möjligheter till praktik, lärlingsplats, sommarjobb och exjobb under studietiden. Vi erbjuder dock detta i mån av tid och plats. När vi har möjlighet att ta emot studenter annonserar vi det bland våra lediga jobb.

Titta gärna bland de olika yrken som är vanliga hos oss på Midroc för att få en idé om vilka placeringar vi normalt kan erbjuda, eller se om något av de lediga jobb vi har ute just nu är av intresse för dig.

Traineeprogram – Midroc Automation School

Midroc Automation har ett traineeprogram som vänder sig till dig som är nyexaminerad civilingenjör eller högskoleingenjör med stort intresse och nyfikenhet inom teknikområdet.

Mer information och anmälan på midrocautomation.se

Examensarbete och praktik

Vi erbjuder platser för examensarbete och praktik  i mån av tid. När vi har möjlighet att ta emot studenter annonserar vi det bland våra lediga jobb. På Midroc tror vi på att göra saker tillsammans, så att samarbete är en viktig ingrediens när frågeställning och arbetsprocess ska sättas ser vi som självklart.

Vill du veta mer om hur det är att göra exjobb på Midroc?

Henrik Andersson och Linus Gustafsson gjorde sitt examensarbete på Midroc våren 2015, här kan du läsa en intervju med dem.