Midroc sponsrar Anna och Emil

Skidåkarparet Anna Haag och Emil Jönsson står för entusiasm, energi och framåtanda, något som vi på Midroc gärna förknippas med. Glädje, vilja och envishet är deras främsta ledord när det gäller att hävda sig på den internationella toppen och bli bäst. Ett annat är samarbete.

För att Anna och Emil ska lyckas med sin målsättning att bli bäst i skidspåret krävs styrka, precision och noggranna förberedelser. Egenskaper som också krävs av Midroc som samarbetspartner för ett lyckat projekt. För precis som Anna och Emil vill vi alltid vara bäst när det gäller.

För att kunna bli bäst i sin klass krävs en vinnarkultur som präglas av hårt arbete, uthållighet och samarbete. Inte minst är det viktigt att omge sig med de bästa inom alla kategorier och alla måste jobba i samma rikting. Annars når man aldrig samma mål. En "bäst i klassen-filosofi" som vi inom Midroc arbetar utifrån.

Midroc stöder Anna och Emil i deras strävan och hårda arbete att bli bäst. För Midroc del är det oerhört inspirerande att samarbeta med Anna och Emil. Deras genuina glädje, fokus på att lyckas och deras professionella inställning till att vara väl förberedda är sådant som även är avgörande för Midroc för att vi ska kunna leverera på topp och bli våra kunders första handsval.

Sedan OS i Vancouver förra vintern har Anna och Emil blivit ett begrepp och tillsammans bygger de sitt gemensamma varumärke inom sporten.